DyrOgHelse.dk fører et bredt udvalg af produkter til hundens helse. Vi har produkter til et dagligt sundt vedligehold af hundens helbred og velvære. Her tænkes især på f.eks. vitaminer. Men vi har også prioriteret at have produkter, der kan dække behovet i forskellige specielle situationer. Her tænkes bl.a. på angst og utryghed hos hunde (måske i forbindelse med nytår), loppeangreb, øre- og øjenproblemer eller hundens potepleje, som for mange kun er aktuelt i vinterperioden.
Ledproblemer hos hunde er et af de specifikke områder, hvor vi har rigtig meget at byde på. Dels har vi flere produkter med glucosamin og andre kendte ingredienser, der lindrer eller reparerer. Men hos DyrOgHelse finder du også hjælpemidler til hunde med ledproblemer i form af trapper og ramper, så f.eks. den ældre hund kommer lettere op i bilen eller sofaen.
Du finder også et stort udvalg af produkter til pelspleje. Produkter som lakseolie og andre olier, der i dag anvendes i mange sammenhænge finder du naturligvis også hos DyrOgHelse.dk.
Vi fører mange forskellige brands, som f.eks. de fantastiske produkter fra Vetcur, og vi garanterer prismatch. Så finder du det samme produkt billigere på en anden dansk webshop, så refunderer vi naturligvis differencen.
Rigtig god tur rundt på DyrOgHelse

Hos DyrOgHelse har vi fokus på et bredt udvalg af gode helseprodukter. 

Vort personale har stor erfaring i at finde de bedste varer til en god pris. Produkter som Glykosamin, MSM, Grønlæbet musling og Lakseolie, findes i flere brands, f.eks. VetCur, Svenske Dyreapotek, Grizzly, Vitalchew, Opti Joint, Tikki.

Du finder også hjælpemidler som ramper og trapper, der  hjælper dit kæledyr i hverdagen.

VELKOMMEN hos DyrOgHelse.dk

Følg os på Facebook
Tilmeld nyhedsbrev

TILMELD DIG VORES NYHDSBREV OG FÅ RABATTER OG GODE TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE.

VI SENDER NORMALT KUN NYHEDSBREV UD FÅ GANGE PR. MÅNED, OG DU KAN TIL ENHVER TID MELDE DIG FRA IGEN.

DIN E-MAIL ADRESSE BLIVER HOS OS OG VIDEREGIVES IKKE TIL ANDRE.

Butiks information

DyrogHelse.dk

Nejstdalen 3, 9850 Hirtshals

Ring til os: 31 13 31 17

Tlf. tid: tir-ons-tors 09.00-10.00

E-mail: SHOP@DYROGHELSE.DK

CVR. nr. 29179735