DyrOgHelse.dk fører et bredt udvalg af produkter til kattens helse. Hos os finder du produkter både til det daglige vedligeholde, der giver dig en sund kat, men også produkter, der kan dække behovet i forskellige specielle situationer. Vi prioriterer af have de rigtige produkter til f.eks. loppeangreb, maveproblemer, nervøse katte og potepleje. Men du finder selvfølgelig også produkter til tandhygiejne, øre- og øjenproblemer eller ganske almindelig pelspleje. Forskellige produkter til brug ved ledproblemer, som f.eks. glucosaminprodukter, finder du også her. Produkter som lakseolie og andre olier, der i dag anvendes i mange sammenhænge, finder du naturligvis også hos DyrOgHelse.dk.
Vi fører mange forskellige brands, som f.eks. de fantastiske produkter fra Vetcur, og vi garanterer prismatch. Så finder du det samme produkt billigere på en anden dansk webshop, så refunderer vi naturligvis differencen.
Rigtig god tur rundt på DyrOgHelse

Hos DyrOgHelse har vi fokus på et bredt udvalg af gode helseprodukter. 

Vort personale har stor erfaring i at finde de bedste varer til en god pris. Produkter som Glykosamin, MSM, Grønlæbet musling og Lakseolie, findes i flere brands, f.eks. VetCur, Svenske Dyreapotek, Grizzly, Vitalchew, Opti Joint, Tikki.

Du finder også hjælpemidler som ramper og trapper, der  hjælper dit kæledyr i hverdagen.

VELKOMMEN hos DyrOgHelse.dk

Følg os på Facebook
Tilmeld nyhedsbrev

TILMELD DIG VORES NYHDSBREV OG FÅ RABATTER OG GODE TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE.

VI SENDER NORMALT KUN NYHEDSBREV UD FÅ GANGE PR. MÅNED, OG DU KAN TIL ENHVER TID MELDE DIG FRA IGEN.

DIN E-MAIL ADRESSE BLIVER HOS OS OG VIDEREGIVES IKKE TIL ANDRE.

Butiks information

DyrogHelse.dk

Nejstdalen 3, 9850 Hirtshals

Ring til os: 31 13 31 17

Tlf. tid: tir-ons-tors 09.00-10.00

E-mail: SHOP@DYROGHELSE.DK

CVR. nr. 29179735