Lopper og flåt er et gammelt og evigt tilbagevendende problem for mange katteejere. På markedet findes der mange produkter, som kan hjælpe med at løse problemerne. Hos DyrOgHelse har vi tilladelse til forhandling af de kendte "veterinære" midler til bekæmpelse af lopper og flåt. Vi fører brands som Prac-tic - Frontline - Advantage - Program Vet - Capstar. Nogle foretrækker pour-on midlerne og andre vil hellere behandle med produkter i pilleform. Endelig er der forskel på, hvilke produkter den enkelte kat bedst kan tåle, da der kan forekomme bivirkninger ved brug af disse. Mange foretrækker at skifte mellem produkter for at undgå resistens. Endelig har vi også samlet en del "øvrige produkter" der kan være en god hjælp mod lopper og flåt. Her finder du produkter fra brands som KW - Anibio - Vetcur - Pet Gourmet.
Vi garanterer prismatch. Så finder du det samme produkt billigere på en anden dansk webshop, så refunderer vi naturligvis differencen.
Rigtig god tur rundt på DyrOgHelse

Hos DyrOgHelse har vi fokus på et bredt udvalg af gode helseprodukter. 

Vort personale har stor erfaring i at finde de bedste varer til en god pris. Produkter som Glykosamin, MSM, Grønlæbet musling og Lakseolie, findes i flere brands, f.eks. VetCur, Svenske Dyreapotek, Grizzly, Vitalchew, Opti Joint, Tikki.

Du finder også hjælpemidler som ramper og trapper, der  hjælper dit kæledyr i hverdagen.

VELKOMMEN hos DyrOgHelse.dk

Følg os på Facebook
Tilmeld nyhedsbrev

TILMELD DIG VORES NYHDSBREV OG FÅ RABATTER OG GODE TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE.

VI SENDER NORMALT KUN NYHEDSBREV UD FÅ GANGE PR. MÅNED, OG DU KAN TIL ENHVER TID MELDE DIG FRA IGEN.

DIN E-MAIL ADRESSE BLIVER HOS OS OG VIDEREGIVES IKKE TIL ANDRE.

Butiks information

DyrogHelse.dk

Nejstdalen 3, 9850 Hirtshals

Ring til os: 31 13 31 17

Tlf. tid: tir-ons-tors 09.00-10.00

E-mail: SHOP@DYROGHELSE.DK

CVR. nr. 29179735